Djuren

Här hemma är det fullt upp mest hela tiden. Det är massor som ska göras så här inför vintern och tiden räcker bara inte till.

Grisarna och fåren måste få sina vinterbostäder fixade innan det blir för kallt och hönsen ska få städat i hönshuset. Egentligen skulle de få vårstädat, men var våren och sommaren tog vägen kan man fråga sig. Nu ska jag inte bara skylla på tiden denna gång dock, det är faktiskt så att det verkar mer eller mindre omöjligt att få tag på halm i år. Och eftersom det är just halm jag ska ha i hönshuset så är det dumt att slänga ut den gamla när jag inte fått tag på någon ny.

Som vanligt är hönsen extremt ojämna när det gäller att lägga ägg, vissa veckor får vi 10 om dagen i några dagar och sen helt plötsligt går de tillbaka till sina gamla vanor med att ge oss ett eller två ägg om dagen. Och detta är på totalt 15-20 höns. Undrar vad de håller på med egentligen, blir inte klok på dem.

Fåren ska klippas snart också, men vi måste få till fårhuset först. Det är för blött ute för att jag ska kunna få dem klippta som det är nu. De måste få vara inne ett tag och torka lite först, annars blir det inte kul.

I övrigt så har jag fortfarande två kattungar och en vuxen katt kvar till salu. Hör av er om ni är intresserade. Det är jättetrevliga och fina katter som verkligen skulle behöva få komma till någon som kan ge dem ett bra hem. Jag tycker själv mycket om katterna, men i ärlighetens namn så skulle det vara skönt att "bli av" med några ;)
Här kommer bilder på de vackra små i alla fall:Kommentarer
Postat av: joanna- att leva med Aspergers syndrom!

Hej

Jag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)

kram

Ps. glöm inte att anmäl dig tilll veckans blogg och bli länkade för min 400-600 unika läsare/dag:)

2011-11-08 @ 19:41:35
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Simon Glimholt

Vilka fina bilder! =)

2011-12-04 @ 17:57:21
URL: http://simonpixel.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Gud vilken fin katt! Kolla gärna in på min blogg om du har tid :D

2012-01-02 @ 19:08:01
URL: http://ryttarensofia.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0