Sjuk

Jag tror jag börjar bli sjuk eller nått. Har så ont i halsen så det är inte sant. Nyser och har mig också, hela tiden.
Det är fortfarande kallt här, för kallt för att man ens ska vilja titta ut genom fönstret. Samtidigt så måste man ut mest hela tiden med den lilla valpen, annars händer det olyckor på golvet. I och för sig så händer det olyckor  mest hela tiden i alla fall så det kanske inte spelar någon roll...

Har fortfarande inte fått tag på sladden till kameran så bilder får tyvärr vänta ett tag till tråkigt nog.

Kameralös

Smart som man är har jag glömt både laddare till kameran och sladden från kameran till datorn. Så nu är man i stort sett kameralös. Inga batterier kvar och inte heller kan jag lägga in bilderna som redan fanns i kameran. Har någon söt bild på nya vovven i mobilen, men inte heller den sladden kan jag hitta så det blir till att vänta på bilder på sötnosen Bruno.

Hoppas alla hade en trevlig jul och att ni får en fortsatt mysig julledighet (för er som nu är lediga)
Snart är det ju i alla fall nyår och jag hoppas på att nästa år blir lika gott som detta har varit.

Kallt

det är helt sjukt hur kallt det är. det är typ -30 grader och allting bara jävlas och ingenting fungerar. det är snö överallt och man borde väl egentligen bara sitta inne och elda i vedspisen sådana här dagar. men igår var jag till ikea och idag blir det julklappsshopping i stan. brrr...

Händelselöst

De har ju ganska uppenbart inte hänt så mycket här i bloggen på senaste. Beror mest på att det inte har hänt så mycket. Är till skogs och "tar hand" om en sjukling. Det blir mest vila, se på TV, hämta in ved och städa. Ingen fotografering direkt heller, men det kanske blir. Och eftersom detta först och främst är en fotoblogg så orkar jag inte sitta och skriva en massa meningslösa saker som jag gör under dagarna, det känns inte riktigt som om någon är direkt intresserad av att läsa om sådant i alla fall.

Internet

Har varit borta ett tag och har inte haft internet, därför bristen på uppdatering. Förhoppningsvis blir det ändring på det nu dock.
Ska lägga upp lite foton de kommande dagarna i alla fall

God Jul önskar Erika...

och sen kan jag slå in denna i ett paket och ge bort också. Kanske till mormor eller nått. Mormödrar brukar ju gilla att få tavlor på barnbarnen etc, så varför inte en sådan här? ;)

Inget Ikea

Det blev inget Ikea för oss. Bilen gick inte igång alls och står på någon typ av laddning nu. Det blev en sväng på stan i stället, inte för att något alls blev handlat men ändå. Har inte ett endaste öre i alla fall så det spelar ju ingen roll. Jag kan inte köpa något. Ser mörkt ut inför julen då jag inte kommer ha någon som helst möjlighet att köpa en endaste liten julklapp. Tråkigt..
Kanske får göra så som när man var liten, måla teckningar och ge bort. haha
Typ nått sånt här kanske ;)

Bilproblem

Bilden verkar inte vilja starta. Batteriet är dött och inget hjälper. kul
Kanske är det bättre med en bil utan batteri än en bil som ser ut så här:

men ändå...

Ikea

Nu blir det en tur till Ikea, om vi får igång bilen villsäga...

En liten ros...

till alla så här i juletid


Att slåss med kvinnor

Alltså man kan ju undra vilket ljushuvud som kom på att det är en bra idé att göra ett spel där man ska slå en kvinna i stort sett medvetslös för att vara cool? Att personen sen får veta att den är en idiot gör egentligen inte så stor skillnad. Har svårt att förstå hur någon överhuvudtaget kan tro att ett spel som detta är en bra idé för att minska våldet mot kvinnor. Intelligent, mycket intelligent... eller inte

Läs artikeln på aftonbladet


Skjutträning

När jag var i Afrika tog vi ofta med oss volontärerna ut för att skjuta lite med gevär. Nu sköt vi bara på papperslappar och kartonger som tur var, men riktigt kul var det. Jag var sämre än jag trodde jag skulle vara första gången, men sen så gick det bättre och bättre. Nu har jag inte skjutit mer en luftgevär på hemmaplan, men lite koll hade man ju i alla fall. Dock måste jag säga att det är väldigt mycket lättare att skjuta när man har kikare på vapnet.

Här är lite bilder från när vi var i väg sist

Jag testar
Några fler julkort

Nu är jag tillbaka från bibloiteket för lite lunch. Ska tillbaka snart och sen ska jag ner på stan och handla lite grejer.
Ska ut med hunden lite också så att han inte gör det han ska utomhus och inte någon annanstans.

Här är några fler julkort som jag gjort tills i år. Ska försöka få till några fler, men jag vet inte hur det kommer att gå.Trött

Klev upp klockan 05.00 i morse så jag känner mig lite seg. Blir så när man har x antal mil att åka för att ta sig till stan på morgonen. Det gjordes förberedningar för att lägga golv i badrum i går och åts pannkaka och kollade på dålig film.


Babian?

Detta är inte den bästa jag har gjort, det är heller inte den jag lagt ner mest tid på (kanske är därför det inte är den bästa) Jag gjorde denna bild som ett test inför ett uppdrag som jag fick när jag jobbade i Namibia. Jag kan tycka att den är lite smårolig även om den inte är så bra gjord.


Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0