Mysvinter

Även om det är kallt och hemskt ute så är det på ett sätt också ganska mysigt. Det är jobbigt att klä på sig en massa bara för att kunna gå ut, men när man väl gjort det så är det ganska skönt att vara ute.
Tog en promenad idag med, inte någon lång men det är ändå skönt att andas lite frisk luft.
Tog inga bilder idag så ni får kika på lite bilder från när vi var ute på långpromenaden istället.
Bilder

Lite bilder från promenaden idag. Det blev en hel del fotat, tyvärr hade jag inte ljuset på min sida större delen av tiden så det blev som det blev, men det var i alla fall mycket kul att återigen få möjlighet att ta med kameran ut och fota. Att försöka få kort på en busig valp är dessutom lättare sagt än gjort. =)


Puss på matte...

Snöpromenad

Kom precis hem efter en långpromenad i snön med valpen. Det var härligt att få komma ut lite, har suttit inne lite väl mycket den senaste tiden. Tog en massa härliga bilder under promenaden också, ska lägga upp några av dessa lite senare så de fått sig en liten genomgång.

Till vidare får ni kika på några nytagna bilder på sötnosen jag får hämta om några veckor.
Uppfödaren har tagit bilderna
Adezza

Titta vilken liten sötnos som kommer hem till mig om en månad.
Adezza heter hon och är en liten blåtabby ragdollflicka. Barnbarn till min älskade Printz och Ophelia


Hon heter S*RagaCoon's Adezza och kommer ifrån Umeå
(bilden är tagen av uppfödaren)

Längtar...

städ

Idag har det varit städdag. Det var så stökigt så det var på tiden att ta tag i det hela. Hundarnas spring runt i huset gör ju att allt damm och all smuts bara flyger runt och det är så svårt att bli av med det. Men idag blev det storstädning, så gott det gick i alla fall. Hade en liten Bruno hängandes i skurmoppen och dessutom satte han igång och skällde på dammsugarslangen. haha.

Här är några sista bilder på honom som jag hade liggandes i kameran. Snart kommer nya mer uppdaterade bilder också...

Solnedgång

Idag har varit en händelserik dag, i alla fall om man tar hand om en hund som Bruno.
Bruno är en ganska lugn hund, oftast i alla fall. Men idag har han varit full av energi och varit minst sagt ganska jobbig. Dagen började med att jag blev väckt av vassa valptänder runt näsan, mycket oskönt om jag ska vara ärlig. Vi har haft en, från min sida, mycket ofrivillig springtur runt gården då Bruno tyckte att det var jättekul att vägra komma in och göra en massa hyss ute i kylan. Väl inne har stölder och smygätande av kattlådeinnehåll underhållit det lilla monstret. Till allas lättnad har han dock nyligen somnat och det är återigen lugnt och skönt i hemmet.

För några dagar sedan var vi ut till en sjö i närheten med skotern. Jag hade kameran med mig och körde slut på de allra sista batterierna i kameran. Jag ville få med både hundar och skotrar, men jag hade inte räknat med att kameran skulle dö efter bara några få kort.

Här får ni njuta av den fina solnedgången från de norrländska fjällen i alla fall:

Bruno

Får jag presentera Bruno, en 10 veckor gammal Östsibirisk Laika


Bruno tycker om att leka i snön:


Fler bilder kommer, ska dessutom ta och lägga in några av de bilder jag tog med mobilen också.
Nu har jag laddat kameran och fixat allt så förhoppningsvis komme det mer bilder framöver.
Någon dag snart ska jag ut och fota också så att ni får se hur fint det är med all snö. Träden ser så vackra ut men jag har inte haft möjlighet att fota dem tyvärr. Är väl alltid så, när man inte har kameran med sig så ser man massvis av perfekta motiv.

Äntligen

Sådärja, nu har jag fått hit kamerasladdarna. Så nu blir det bilder snart igen.
Håller som bäst på att redigera bilderna nu

Skoter

Om jag kunde skulle jag lägga ut en bild på de fina vädret idag. Det är kallt och soligt och snön glittrar och vi ska snart ut och åka skoter och laga kolbullar på fjället. Inte helt tokigt.
Tyvärr har jag fortfarande inte tagit mig in till stan och kan således inte lägga ut mångra bilder på det hela, men kanske kan försöka lösa det så att jag kan posta någon bild från mobilen eller så...


Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0