Älgkött

Då var frysen återigen full med kött. Är alltid trevligt att kunna fylla frysen och skämma bort sig själv med en älgstek mitt i veckan om man skulle vilja.
 
Tar reda på alla köttrester som inte går att använda till människo-mat och maler ner till katterna. Det blev totalt 24 påsar á 500g till dem. Så nu är de glada :) Har slaktat ett lamm idag också, och en oxe så det kommer bli en hel del mer kött till katterna. Har tagit reda på hjärta och lever och sådant också så att de ska få lite allt möjligt gott. Sen blandar vi allting tillsammans med en kyckling eller två och maler ner det till färs och blandar i lite vitaminer och annat de behöver. Förhoppningsvis kommer de klara sig ett tag på den här maten nu i alla fall.
 
-------------------------
 
Finally our freezer is full again after one week of hunting moose. The cats and dogs got a lot of food too and they love it.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0