Hönshus

Igår fick jag äntligen ett hönshus, det blev så bra. Det jobbades hela dagen med att riva och bygga och i går kväll blev det klart.

Det är inte helt klart ännu, men i stort sett. Ska fixa lite reden och sittpinnar och sådant också. Sen ska det byggas en bänk och lite burar och sen ska det plockas undan och målas, men det får vi ta sen. De två hönorna som bor där nu såg något förvirrade ut när de kom in i går kväll i alla fall. =)

Jag ska försöka komma ihåg att ta ett kort på det i dag, det är ju kul att ha. 

I morgon är det beräknad kläckning på äggen här hemma också, får se hur det går denna gång. Håller tummarna att det går bra i alla fall. Några av äggen rör på sig i alla fall så något typ av liv verkar det ju vara i dem i alla fall.

Faverollekycklingarna är snart 4 veckor gamla och de börjar bli så stora. De får så mycket fjädrar nu att man knappt känner igen dem dag för dag. De växer så snabbt.

Denna bild på Ankan är tagen förra veckan, men han ser inte ens ut så här längre.

Idag har han ungefär dubbelt så mycket fjädrar. Hela bröstet är fullt av fjädrar nu och även vingarna är större.

Kommentarer
Postat av: emma

jätte fin blogg:O verkligen:O

2010-06-28 @ 09:07:12
URL: http://ovanligatjej.blogg.se/
Postat av: julia :)

sv; bara bra! :)

2010-06-28 @ 12:05:30
URL: http://julialixom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0