De små

Här är två av de tre dvärghönen jag har hemma. De är fortfarande ganska unga, men börjar bli ganska stora och fina. Tyvärr hade jag lite bortfall av dessa kycklingar när de var ganska gamla, vet inte ritkigt varför, men jag tror att det blev för mycket för dem att flytta ut i hönshuset till de andra hönsen. Så de blev hängiga alla 6 och det slutade med att 3 av dem dog tyvärr. Nu är det dock 3 kvar och de har efter ett långt tag i pannrummet återigen fått flytta ut till de andra hönsen och denna gång verkar det gå riktigt bra. De ser ut att trivas.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag försöker hitta nya "Blogglovinvänner" som har intressanta bloggar att följa och som också är intresserad av att följa min blogg. Är du intresserad av detta så får du gärna höra av dig, annars är det ju bara att du tar bort min kommentar.

Ha det bra! =)

2010-09-04 @ 22:38:07
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: eeliinn'

sv: så lite så :)

vad har du gjort idag ? :)

2010-09-05 @ 20:33:16
URL: http://eeliinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0