Tomt

Det är tomt hemma, tyst och tomt. Herrn i huset är borta på jobb hela veckorna och jag är hemma själv. Eller ja kanske inte helt själv, alla djuren är ju här och de är inte direkt få.

Printzen är dock dålig, har varit det sen efter utställningen i Sundsvall. (Då han dessutom blev BIS Senior). Han var så fin då på utställningen, rund och fin och massor med underbar päls, men nu har han tappat mycket av pälsen och gått ner en del i vikt. Nu är mår han visserligen lite bättre, men ännu så är han inte 100% frisk. Det kommer han nog aldrig bli heller. Han har åldern emot sig och jag är orolig att det kommer att gå åt helvete och att jag förlorar honom snart. Alla tester på njurar, lever etc är bra och det känns ju skönt, men hans immunförsvar orkar inte riktigt slåss med alla bakterier längre. Känns bra att han är piggare nu efter antibiotikakuren i alla fall, det går ju åt rätt håll. Bara att hoppas att den positiva trenden håller i sig och att han lägger på sig lite och får tillbaka sin päls också.


Kommentarer
Postat av: Amanda

Fina underbara Printz!

2012-02-22 @ 11:44:41
URL: http://hurtigh.blogg.se/
Postat av: Mirjam

Tråkigt att höra om vackra Printz. Håller alla tummar att han nu kryar på sig!

Kram

2012-02-22 @ 13:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0