Höns och lamm och lite allt möjligt

Nu är kläckningen klar för den här gången, kanske blir en eller två omgångar till när hönsen kommit igång med äggläggningen igen. 18 stycken små söta dunbollar blev det. Får se vad det blir för fördelning mellan hönor och tuppar denna gång.

Inga fler lamm har det blivit ännu heller, men en av de två dräktiga tackorna har börjar bli riktigt tjock. Borde ju komma några lamm snart tycker man, men hon verkar vilja hålla på dem. I helgen ska vi göra om lite där fåren går nu så att de får mycker mer plats. Tror det kan bli bra. Längtar dock till sommaren då de kan få komma ut i gröngräset istället.

Annars är arbetet hemma i full gång. Det byggs och slamras på övervåningen och två rum har i alla fall fått golv nu. Ska bli så otroligt skönt när det är så pass klart att vi kan flytta upp sovrummet. Vore ganska trevligt att slippa sova i vardagsrummet.

Idag hade jag ingen bättre bild än denna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0