Skoter

Om jag kunde skulle jag lägga ut en bild på de fina vädret idag. Det är kallt och soligt och snön glittrar och vi ska snart ut och åka skoter och laga kolbullar på fjället. Inte helt tokigt.
Tyvärr har jag fortfarande inte tagit mig in till stan och kan således inte lägga ut mångra bilder på det hela, men kanske kan försöka lösa det så att jag kan posta någon bild från mobilen eller så...


Kommentarer
Postat av: Sonja

Jag har aldrig åkt skoter men det verkar väldigt, väldigt rolig. Hoppas du får en helt underbar dag på fjället. Det låter inte helt fel med lite sol, inte.



Kramar!

2010-01-02 @ 12:24:41
URL: http://sonjac.wordpress.com/
Postat av: Sonja

Vad är det för valp du skriver om? Din egen eller? Det måste vara lite hårt för en liten valp att bli rumsren när det är kallt och meterdrivor med snö utanför.

Hoppas du hittar sladdar mm så du kan lägga någon bild på valpen.



Kramisar!

2010-01-02 @ 12:28:21
URL: http://sonjac.wordpress.com/
Postat av: Amanda

sv: den har aldrig legat i mitt fönster. du tog den till laxsjö ju!

2010-01-09 @ 15:50:02
URL: http://hurtigh.blogg.se/
Postat av: Erika Photography

Det är en liten Östsibirisk Laika vi har här hemma. Han gillar inte riktigt kylan och det har varit lite jobb med att få honom rumsren. Nu verkar det gå bättre i alla fall.. Håller tummarna att det håller i sig. =)

kram

2010-01-15 @ 15:47:25
URL: http://zelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0