Grattis Enya till NOM!

dsc00226 (MMS)

Grattis Enya till NOM!


Adezza har fått 5 små söta kattungar idag....

Adezza har fått 5 små söta kattungar idag. Mamma och barn mår så bra. Är så glad. Mer info kommer sen...


Påsk

Har varit så varmt och fint väder i påsk så dagarna har spenderats utomhus i solen.

Nu är dock ledigheten slut och det är dags för jobb i morgon igen. Till helgen blir det dessutom kattutställning med Rhianna, Printz och Enya så det blir inte så mycket ledigt på ett tag.Adezzas lilla mage är inte så liten längre. Hon har gått upp 1,5 kg och jag börjar misstänka att det kanske är fler än 3 kattungar som jag först trodde. Men jag vet inte. Det återstår att se. Är en vecka kvar nu och vi längtar väldigt mycket.

Godkänd och klar

Då var man godkänd och klar på ytterligare en kurs.
Digital bildbehandling.
Känns skönt, har varit lite jobbigt nu ett tag att hinna med med jobb och allt.

Gjorde denna avslutningsuppgift och fick högsta betyg. Känner väl dock att jag borde kunnat göra bilden bättre.


Kanske skulle ha lämnat in denna istället?

Glad Påsk!

dsc00225 (MMS)

Glad Påsk!


Sol? Ja tack.

Jag längtar efter solen. Jättemycket.


Så här snygg var jag en gång för många många år sedan när jag var på Maldiverna.
Den som kom på benämningen paradis måste ha varit just här.

Behöver jag förresten nämna att det aktuella linnet jag bär på bilden fortfarande finns kvar och idag med lite extra hjälp knappt ens täcker naveln på mig  ;)

Printzen

Hittade några gamla bilder på Printz som jag inte ens visste att jag hade.
Han är så underbar min lilla kille.Bebisbild

Snart kanske vi har sådana här söta hemma
Längtar!


Ny hemsida

Har jobbat ett tag med en ny hemsida till min kattuppfödning och är äntligen klar. Det är en del småsaker kvar att göra men det mesta är i alla fall gjort.

Kolla på www.amunra.se så hittar ni sidan

Nu är det snart Påsk och jag har verkligen inte gjort något påskpynt eller sånt ännu. Vet inte om det blir något heller. Förra året blev det mycket gjort, men inte iår. Ska städa idag i alla fall så att det ser fint ut här.

Så vit var påsken förra året. Var på skotertur och allt då, men i år får man nog ta cykeln istället.
Sånt tycker jag om.


Har varit ute och krattat en del idag, är så skönt att kunna vara ute och slippa få snö till midjan så fort man kliver utanför dörren.

Hönsen har fått komma ut i solen. Det är s...

dsc00223 (MMS)

Hönsen har fått komma ut i solen. Det är så härligt att se den gå runt på gården och sprätta i gruset. Känns att våren är på gång. :)


Kattungar och lamm

Det har varit klent med skriverier här på ett tag. Lika bra det då jag inte haft något att skriva. Inget alls egentligen. Har fått jobb på Lierne Bakeri i Norge så tiden går åt till att åka dit och tillbaka och jobba. Ont överallt har jag numera, ryggen känns som om den ska gå av och nacken, ja den kan jag inte vrida på längre. Det går väl över antar jag, man är väl kanske mest ovan med denna typ av arbete. Det går bra i alla fall tycker jag, lär mig allt eftersom hur saker funkar. Och det går ju inte att förneka att den kommande lönen är ett mycket välkomnande tillskott i en numera tom plånbok.

Adezza väntar kattungar och magen bara växer och växer. Nu är det två veckor kvar och jag hoppas allt går bra. Såkart har jag ju lyckats anmäla mig till en utställning den helgen hon ska föda, men det går säkert bra ändå. Tiden går ut på söndagen och utställningen slutar ju på söndag. Sen lär jag ju visserligen jobba under veckan, men det ska nog lösa sig. SKa bli så kul med kattungar igen.


Sista lammet föddes också för lite mer än en vecka sedan. Agnes heter hon och är en liten svart tjej med vita tecken. Hon är så söt. Nu när alla lamningar är över kan kan känna sig lite mer lugn och bara njuta av att titta på alla de små när de springer omkring. Ska bli riktigt kul att kunna släppa ut dem snart också.

Vår?


Skulle inte tro det

Follow on Bloglovin

Om

Min profilbild

Erika


Fotograf / Grafisk Designer från Norrland, bor på en liten gård i skogen med en trevlig karl och massor av djur. Bloggen kommer uppdateras med bilder från min vardag, pyssel och annat som hör livet till när man har kameran redo på en bondgård.


RSS 2.0